Navigatie

Home Colofon

Oudste hond en kat van Nederland

Altijd al willen weten hoe oud je kat of hond echt is in mensenjaren?

Hoe oud is jouw kat of hond in mensenjaren? Ben jij ook zo benieuwd of jouw kat of hond nu eigenlijk ouder of jonger is dan jij? Je kunt het terug vinden op de website.

De honden en katten in Nederland worden net als wij mensen gemiddeld ouder dan voorheen. Dit komt o.a. door verandering van de levensstijl en de verbeterde voeding. Honden- en katteneigenaren zijn zich ook steeds meer bewust van het belang van een gezondheidsvoeding.

Maar wie is nu eigenlijk de oudste hond of kat van Nederland? Royal Canin is op zoek naar deze hond en kat. Vanaf nu kun je de gegevens van jouw hond of kat invullen op de website en wie weet is jouw hond of kat de oudste van Nederland. De eigenaren van de oudste hond en de oudste kat krijgen een prachtig portret van hun huisdier gemaakt door de schilderes Julia Woning. Onder alle deelnemers wordt tevens een extra portret verloot!

oudstehond_en_kat

Over Royal Canin

Royal Canin is een producent van hoogwaardige gezondheidsvoeding voor honden en katten. Al meer dan veertig jaar wordt het bedrijf gedreven door dezelfde passie: “kennis van en respect voor dieren”. Royal Canin is nauw betrokken bij de verbetering van de gezondheid en het welzijn van honden en katten. Het uitgebreide assortiment Royal Canin gezondheidsvoedingen zorgt ervoor dat iedere hond en kat een voeding op maat kan krijgen.

royalcanin 

Raad van Beheer

Mijn collie

zelda_vita_november2009_255.jpg sheila6.jpg larsson_koppie.jpg zoyakerst2007 190.jpg zoe14.jpg puppen_yonnie.jpg domino1.jpg 100_0547.jpg layla_in_het_land.jpg zoya 13-03-09 010.jpg sabra_in_de_sneeuw.jpg ayenna_op_de bank.jpg showna_kop_bollenvelden.jpg claire_1_jaar.jpg lambiek_op_het_strand.jpg 2067.jpg samen_in_de_sneeuw.jpg nilson2009klein.jpg kopstudie.jpg devin.jpg anna1.jpg groot_he.jpg 3127.jpg killochancastle_dreamdesigner.jpg In_de_groei.jpg diza_ england1.jpg 31_01_2004.jpg buzzard_en_andy.jpg michael_en_ashley.jpg heerlijk_buiten.jpg nog_steeds_dorst.jpg zoya 13-03-09 001.jpg grace_oud_en_tevreden.jpg zelda_vita_november2009_267.jpg wandelen_011.jpg kop_Tess.jpg heerlijk buiten.jpg collie-met-paard.jpg wat_doe_jij_nu.jpg lucky14.jpg collieclub.jpg 5weektrio.jpg lars.jpg devin11.jpg tuck.jpg

Sponsors

Adverteren in het Collieblad

Wie is on-line

We hebben 17 gasten online