Navigatie

Home

Aktie voor nieuwe leden via fokkers!

Als fokker van de Schotse Herdershond fokt u zo af en toe een nestje.  Al deze puppy’s vliegen dan na een aantal weken uit naar hun nieuwe eigenaren. Fokt u nu wel eens een nestje en denkt u ook: "het zou toch leuk zijn als mijn nieuwe puppykopers ook lid zouden worden van S.H.V. "de Collieclub"? Natuurlijk adviseert u ze dit al, maar nu bestaat er de mogelijkheid om hier zelf actief aan mee te werken. Deze aanbieding kunt u dan niet laten liggen!

De Collieclub geeft u nu de mogelijkheid om, tegen een sterk gereduceerd tarief, uw puppykopers aan te melden als nieuw lid van onze vereniging. Via het clubblad, de nieuwsbrief en de website kunnen zij op de hoogte blijven van onze activiteiten en deelnemen hieraan en bovendien onze vereniging steunen. U heeft nu de kans als fokker om te helpen onze vereniging te laten groeien. Het zou jammer zijn om deze kans te laten liggen! Nieuwe leden kunt u aanmelden met dit formulier.

Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie van de vereniging, mevrouw Anny Krijger.