Navigatie

Home Contact
De honden en katten in Nederland worden net als wij mensen gemiddeld ouder dan voorheen. Dit komt o.a. door verandering van de levensstijl en de verbeterde voeding. Honden- en katteneigenaren zijn zich ook steeds meer bewust van het belang van een gezondheidsvoeding.

Maar wie is nu eigenlijk de oudste hond of kat van Nederland? Royal Canin is op zoek naar deze hond en kat. Vanaf nu kun je de gegevens van jouw hond of kat invullen op de website en wie weet is jouw hond of kat de oudste van Nederland. De eigenaren van de oudste hond en de oudste kat krijgen een prachtig portret van hun huisdier gemaakt door de schilderes Julia Woning. Onder alle deelnemers wordt tevens een extra portret verloot!

oudstehond_en_kat

Over Royal Canin

Royal Canin is een producent van hoogwaardige gezondheidsvoeding voor honden en katten. Al meer dan veertig jaar wordt het bedrijf gedreven door dezelfde passie: “kennis van en respect voor dieren”. Royal Canin is nauw betrokken bij de verbetering van de gezondheid en het welzijn van honden en katten. Het uitgebreide assortiment Royal Canin gezondheidsvoedingen zorgt ervoor dat iedere hond en kat een voeding op maat kan krijgen.

royalcanin 

Adverteren in het Collieblad