Collieclub op Facebook

Beste mensen,

We hebben weer een prima bijeenkomst gehad, met een inspirerende bijdrage van dhr Robert van der Molen.
Zoals jullie weten, hanteren we verschillende werkvormen tijdens de bijeenkomsten die door de ICF worden georganiseerd, zo ook vanmiddag. We zijn gestart met een testje van de parate kennis. Zie deze bijlage.

Verzoek aan de mensen die niet bij de bijeenkomst aanwezig waren, maar wel willen meewerken: vul bijgevoegde vragenlijst in zonder overleg en zonder raadplegen met boeken o.i.d. Dus alleen gebaseerd op parate kennis!!

De antwoorden mailen naar Andrea; die verwerkt alle resultaten. De resultaten van de bijeenkomst waren uiteraard anoniem. Versturen via de mail is niet anoniem. Als je dat heel erg belangrijk vind, stuur het dan via de post zonder vermelding van afzender, of lever het fysiek in a.s. zondag, tijdens de ALV. De ICF wil een algemene indruk opbouwen over die parate kennis. Alle onderwerpen van de vragenlijst zijn vanmiddag door Vd Molen behandeld. De resultaten met de vragenlijst, en de overige bevindingen van vanmiddag, leiden er mogelijk toe dat we nog een middag gaan besteden aan dit complexe fenomeen.

Al vast dank voor jullie medewerking, met vriendelijke groeten en tot volgende week zondag!!

Jaap